Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝLINE

Η ΚΑΧΡΗΣ AUTO SERVICE, ένα συνεργείο αυτοκινήτων με έδρα στο Περιστέρι, ανακοίνωσε πρόσφατα την είσοδό της στον κόσμο του διαδικτύου με τη νέα της ιστοσελίδα.
Η ιστοσελίδα αυτή προσφέρει στους πελάτες της ΚΑΧΡΗΣ AUTO SERVICE μια εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες του συνεργείου, συμπεριλαμβανομένων των επισκευών, των συντηρήσεων και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του συνεργείου, καθώς και μια περιγραφή των ειδικευμένων τεχνικών που εργάζονται στο συνεργείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πριν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, πρέπει να προσέξετε τα ακόλουθα σημεία:

Ιστορικό συντήρησης: Πρέπει να ελέγξετε το ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου και να βεβαιωθείτε ότι έχει προσεγμένο σέρβις. Αν υπάρχουν κενά στο ιστορικό συντήρησης ή έχουν πραγματοποιηθεί μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, μπορεί να υπάρχουν κρυφά προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

Οι αλυσίδες χιονιού χρησιμοποιούνται συνήθως σε περιοχές με έντονα χιονοπτώσεις ή παγετό, όταν η κίνηση του οχήματος είναι δύσκολη ή αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι αλυσίδες χιονιού τοποθετούνται στα ελαστικά για να βελτιώσουν την πρόσφυση και την τροχοπίεση του οχήματος σε πάγο, χιόνι, λάσπη ή άλλα ολισθηρά εδάφη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΘΟΛΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ;

Η θολωμένη επιφάνεια των φώτων στο αυτοκίνητό σας μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους. Ορισμένοι από αυτούς είναι:

Εκτεθειμένα στοιχεία: Η έκθεση των φώτων σε ήλιο, βροχή, χιόνι ή θαλασσινή αλμύρα μπορεί να προκαλέσει θολωμένη επιφάνεια. Αυτό μπορεί να συμβεί στα πίσω φώτα, επειδή δεν προστατεύονται από ένα προστατευτικό κάλυμμα, ή στα μπροστινά φώτα εάν έχουν παλαιώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ